woensdag 30 oktober 2019

Spinnen en Halloween



Donderdag 24 oktober is Ilyas 4 jaar geworden.
Dat hebben we dan ook gevierd in onze klas en dat vond Ilyas wel zeer leuk,want heel toevallig was het op zijn dag ook poppenkast in de hal voor alle kindjes van de kleuterklasjes.
ILYAS mocht gans de dag op een grote troon zitten en kreeg een mooie kroon .
We hebben gezongen, gedanst en lekkere cupcakes gegeten en chocomelk gedronken.
(Dank je wel mama en papa voor al dat lekkers)

De laatste week voor de herfstvakantie hebben we vooral nog veel verteld over "de spin" en zijn vrienden(die hij eigenlijk zelf vangt in zijn web en opeet) en zijn vijanden waarbij hij zelf wordt opgegeten.We hebben ook nog enkele pompoenen uitgehold voor de Halloweentocht en er een griezelgezicht uitgesneden en luisterden nog naar enkele verhaaltjes van "De spin die het te druk had" en "Jonnie de spin".

We vonden het zeer fijn om ons gedurende deze 2 weken te verkleden in het thema van heksen,tovenaars,dieren van het bos enz...maar vonden het vooral super om ons "mooiste en griezeligste" kant te laten zien op Vrijdag 25 oktober waar we zelf  naar school verkleed kwamen.
We keken uit naar de Halloweentocht samen met mama en papa en hopen alvast dat iedereen het een leuke en sportieve wandeling vond doorheen Kallo.
Op naar de volgende Halloween-editie! 
Want verkleden doen onze kleuters nu eenmaal graag!
Het volgende thema na de Herfstvakantie is het uitwerken van het prentenboek "De mooiste vis van de zee"
Tot binnenkort en nog een fijne vakantie!
Juf Anja


Meer foto's op:
https://photos.app.goo.gl/mwWrHDFxaiDrpvhr5